Kollegernes pris til Mads Vinding

Foto: Søren Lose

Kollegernes pris til Mads Vinding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Dansk Musiker Forbunds kongres i Randers blev hædersprisen kendt som kollegernes pris tildelt bassisten Mads Vinding.

- At få gode anmeldelser er en ting, men at blive anerkendt af sine kolleger er lige en tak mere, sagde en stolt og rørt Vinding ved overrækkelser.

Hæderspriserne uddeles til musikere, der ikke blot har stor betydning for den stilart de repræsenterer, men også for det danske musikliv.

Formand for Dansk Musiker Forbund, Anders Laursen, sagde, at valget af Mads Vinding er udtryk for den største respekt for hans faglige arbejde og engagement og hans unikke musikalske karriere gennem 25 år.

Mads Vinding har siddet i DMF's hovedbestyrelse i en lang periode, og har gjort sig gældende i forhold til dansk musikliv, DMF og danske musikere på flere områder. Han er tillige bærer af Danmarks flotte renommé omkring jazzbassister med sit elegante og virtuose basspil.

Mads Vinding er et af landets "bas-esser" med mere end 600 pladeudgivelser bag sig. Han blev professionel musiker som 16-årig og fungerede bl.a. som husbassist i jazzklub Montmartre, København. Han har gennem tiden spillet med de største inden for jazzen; Herbie Hancock, Wayne Shorter, Stan Getz, Gary Burton, Hank Jones, Tony Williams, Dexter Gordon, Ben Webster og Svend Asmussen.

Kollegernes pris til Mads Vinding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce