Chef med skrivekløe

Den ideelle straf til de 15-18-årige kriminelle vil være at sende dem i fængsel en lang række weekender i træk. De unge skal rammes på deres trang til at feste med vennerne. Forslaget om weekend-fængsel til helt unge er politidirektør Hanne Bech Hansens (billedet) seriøse bud på, hvordan vi skal dæmme op for den alvorlige ungdomskriminalitet, som bl.a. omfatter en række tilfælde af knivoverfald og drab, skriver B.T. torsdag ifølge Ritzau. (Jens Dige/POLFOTO/Arkiv)

Chef med skrivekløe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hanne Bech Hansen, Københavns politidirektør, vil være dansk krimi-dronning. Den 69-årige chef for 2800 politifolk har meget konkrete planer om at debutere med en kriminalroman, hvis plot er skruet sammen af brudstykker fra sager hentet fra en lang karriere i Københavns politi, skriver B.T.

- Jeg har oplevet så mange spændende ting og kender det her system godt og grundigt indefra, så min krimi vil i hvert fald have orden i de tekniske detaljer. Jeg har en fantastisk lyst til at skrive, og jeg har aldrig manglet fantasi, siger politidirektør Hanne Bech Hansen til B.T.

Hun er aktuel på grund af en ny interviewbog, »For alt hvad du har kært« (skrevet af Lars Nørgaard Pedersen), hvori hun fortæller om sin tro og sine værdier.

Chef med skrivekløe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce