Bestyrelse udpeget


Bestyrelse udpeget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K) og kulturminister Brian Mikkelsen (K) har nu udpeget bestyrelsen, som skal stå i spidsen for det nye Center for kultur- og oplevelsesøkonomi, skriver DAGBLADET Roskilde, fredag.

Allerede i sidste uge blev bestyrelsesformanden Hans Skov Christensen fra DI udpeget. Den øvrige bestyrelse bliver: direktør Katia Østergaard, Dansk Erhverv, direktør Peter Forchhammer, Synerco, selvstændig konsulent Gry Asnæs, leder Gerda Hempel, ArtLab, galleriejer Bo Bjerregaard, Galleri Bo Bjerregaard, billedkunstner Kenneth Balfelt, professor Jens F. Jensen, Aalborg Universitet og rektor Elsebeth Gerner Nielsen, Kolding Designskole. I forbindelse med udpegningen udtaler kulturminister Brian Mikkelsen:

- Det er en stærk bestyrelse, der nu skal sætte retningen for Center for kultur- og oplevelsesøkonomi. Det har været vigtigt for os, at bestyrelsen fik en bred sammensætning med praktisk erfaring, med indsigt i såvel kulturlivets som erhvervslivets forhold og med repræsentanter fra områdets videninstitutioner.

Center for kultur- og oplevelsesøkonomi placeres i Roskilde og forventes i drift sidst på sommeren i år. Centret skal styrke vilkårene for vækst ved at fremme samspillet mellem kulturliv og erhvervsliv. Der er bevilliget 50 mio. kr. til centret over en fire-årig periode.

Også økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen glæder sig over, at bestyrelsen nu er på plads.

- Center for kultur- og oplevelsesøkonomi får til opgave at styrke samspillet mellem kulturlivet, erhvervslivet og de forskellige forsknings- og uddannelsesinstitutioner på området.

Bestyrelse udpeget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce