Atter indlagt


Atter indlagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Problemerne fortsætter med at tårne sig op for Britney Spears. Den amerikanske popstjerne blev i går hentet af en ambulance og kørt på hospitalet. En politibetjent, der ikke ville oplyse sit navn, siger, at den 26-årige Spears blev hentet "for at få hjælp".

Så sent som 3. januar blev Britney Spears under et enormt presseopbud tvangsindlagt på Cedars Sinai-hospitalet. Hendes eksmand, danseren Kevin Federline, havde tilkaldt politiet, da Spears nægtede at aflevere parrets to små sønner, Sean Preston på to og Jayden James på et, til livvagter til Federline, som har forældremyndigheden over børnene.

Billederne af en grædende Spears, som blev fastspændt til en båre og bragt på hospitalet, gik verden rundt. Efter halvandet døgn blev Spears udskrevet igen.

Popstjernens opsigtsvækkende deroute tog fart efter skilsmissen fra Federline i november 2006 og har siden budt på alkoholmisbrug, en kronraget isse, højlydte skænderier med familien og en affære med en paparrazifotograf. Selv om hendes nye album "Blackout" har høstet anmelderroser, ser hun stadig ud til at have svært ved at få styr på sit liv.

USA's talkshowdronning Barbara Walters sagde sent mandag, at Spears nu er i psykiatrisk behandling.(ritzau/AP)

Atter indlagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce