Afsked men ikke færdig med job


Afsked men ikke færdig med job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når direktør i Miljø- og Kulturforvaltningen i Kerteminde Kommune, Per Nyegaard Olesen, sige farvel til jobbet ved en reception fredag eftermiddag, er den 65-årige Olesen ikke parat til at sige farvel til arbejdsmarkedet. Han vil blot være direktør i eget firma.

Det er planen at starte egen virksomhed med fokus på naturopgaver og organisationsudvikling samtidig med, at han gerne vil læse historie på universitetsniveau.

- Jeg har dog lovet min kone og familie, at prioritere mere tid til aktiviteter og rejser med dem, ligesom musik og golf kommer til at fylde mere end i dag, fortæller Per Nyegaard Olesen.

Han blev skov- og landskabsingeniør i 1966 og var ansat et par år ved Nøddebo Statsskovdistrikt efter militærtjenesten.

I 1970 blev han skovtekniker og året efter skovfoged ved Nyborg Kommune og har siden beklædt flere ledende poster i Nyborg.

Ved årtusindskiftet blev arbejdspladsen Langeskov Kommune med titel af forvaltningschef og siden vicekommunaldirektør, og efter den seneste kommunesammenlægning blev han direktør for Miljø- og Kulturforvaltningen.

Sideløbende har Per Nyegaard Olesen haft en karriere inden for forsvarets reserve, hvilket han har fået både 25 års fortjenstmedalje og Dannebrogsorden for.

Han har også haft flere tillidshverv, blandt andet i Dansk Jagtforening, Sct. Knuds Golfklub og Nyborg Kommunes Grønne Råd, og han er medlem af Rotary i Nyborg.

Reception

Byrådssalen, Kerteminde Rådhus fredag den 30. januar kl. 13-16.

Afsked men ikke færdig med job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce