65


65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirsten Schlüter, Tordenskjoldsvej 26, Vindeby, Tåsinge, fylder 65 år onsdag.

Kirsten Schlüter er mejeribestyrer-datter fra den lille sønderjyske by Jejsing ved Tønder og blev i 1965 færdig med sin pædagoguddannelse.

I midten af 1960'erne var hun lærer i en børnehaveklasse i Horsens og flyttede siden med sin mand, Gustav Schlüter, til Skive, hvor hun var vikar i lokale børnehaver.

I mellemtiden blev Kirsten Schlüter mor til de første to af ægteparret senere i alt tre døtre. Familien bosatte sig i Ringkøbing, hvor Kirsten Schlüter fik arbejde i den kommunale dagpleje og sluttede som leder.

I 1975 overtog Gustav og Kirsten Schlüter en tømrerforretning i Ryslinge, hvor de ved stor flid og stræbsomhed oparbejdede en blomstrende virksomhed, hvor Kirsten klarede den administrative side. Trods stor travlhed fik hun også tid til fra 1982 i to perioder at være Venstre-medlem af kommunalbestyrelsen, den sidste tid endda som socialudvalgsformand.

Siden 1990 har ægteparret boet på Tåsinge, hvor forretningen blev solgt i 2005. Det har givet god tid til besøg hos de tre døtre i Vejle, Lyngby og Ødsted ved Vejle.

65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce