VB/KRIF uheldige i sæsonpremieren

Vindinge kom skidt fra start i sin første kamp efter oprykningen. Arkivfoto: Erling Lundemann.

VB/KRIF uheldige i sæsonpremieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold, Serie 2, Pulje 2, VB/KRIF-Fjordager IF 1-4 (1-2)

Lokalsport: Vindinge første kamp efter oprykningen til Serie 2 fik et skidt forløb, da den både resulterede i et klart nederlag, og samtidig sendte et par af holdets nøglespillere ud med skader.

Holdets træner, Lars Pedersen, vidste på forhånd at det ville blive en svær opgave, da mange spillere har været ferieramte, og enkelte stadig er, så holdet ikke har haft mulighed, for at afvikle træningskampe. Alligevel fik hjemmeholdet dog en fornuftig start, og kom efter en halv time i front, dog på et selvmål, men i en fase, hvor holdet havde gode muligheder.

-Efter vores føring går Kim Mathiasen desværre i stykker efter et vrid, og kort tid efter lider Lasse Jensen i målet samme skæbne, sagde træneren efter slutfløjtet. Vores tidlige skader gør, at vi ikke har udskiftere i den sidste time, men holdet viste god moral, så når flere spillere kommer i form, skal sejrene nok komme, sagde træneren.

Han gav banen skylden for skaderne, og mente faktisk ikke, at der skulle være spillet på den tørkeramte bane, der var alt for hård, at spille på. Forude venter to udekampe i B1913 og Nyborg, inden holdet 9. september er tilbage på eget "græs", (JOSC)

VB/KRIF uheldige i sæsonpremieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce