Nyborg Cykleklub arrangerer en afdeling af etapeløbet Junior Post Cup først i juni. Det foregår i de herlige bakker øst for Ørbæk.

Ørbæk: Mange af fremtidens stjerner er med til start, når Nyborg Cykleklub holder sit traditionelle store landevejs-arrangement ved Ørbæk den 3. juni.

I år kommer arrangementet nemlig til at omfatte tredje afdeling af Junior Postcup, og det betyder, at en lang række unge a-ryttere stiller til start.

Men i øvrigt tiltrækker Nyborg Cykleklubs arrangement en masse ryttere i stort set samtlige klasser, så det kommer til at vrimle med herrer og damer, drenge og piger med cykelsko og hjælm i det bakkede landskab mellem Ørbæk og Storebæltskysten.

- Det er et meget stort arrangement, og vi får brug for rigtig mange hjælpere, siger Jørgen Carl, formand for Nyborg Cykleklub.

Sikkerheden planlægges i samarbejde med politiet, og lige som tidligere ensrettes de smalleste og farligste veje - blandt andet vejen ned forbi Lillemølle ved Refsvindinge.

Lige som tidligere er start og mål ved markedspladsen på Frørupvej i udkanten af Ørbæk.

De første børne-klasser sendes ud fra klokken ni, og så fortsætter cykelløbet ellers dagen igennem til omkring klokken 16.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.