Nyborg: 463 børn fordelt på 20 skoleklasser i Nyborg Kommune var med, da NGIF's atletik- og gymnastikafdeling torsdag arrangerede Skole OL. Eleverne dystede i disciplinerne 60 meter løb, 400 meter løb, stafelløb, boldkast og længdespring. Vinderen blandt 4. klasserne blev 4.a på Birkhoveskolen med 205 point, mens 4.c på Vibekeskolen og 4.v på Danehofskolen blev henholdsvis nummer to og tre.

Blandt 5. klasserne klarede 5.f fra Firkløverskolen i Ørbæk sig bedst med hele 225 point efterfulgt af 5.b på Vibeskolen og 5.a på Danehofskolen. Dagen handlede dog ikke kun at om at kunne løbe hurtigst eller kaste/hoppe længst. Der blev også fundet en vinder for hver årgang, der udmærkede sig ved at have hjulpet til eller opføre sig pænt. Her vandt 4.c på Vibeskolen, afdeling Ullerslev, og 5.a på Firkløverskolen.

Vinderne af hovedkonkurren går videre til finalen i Aarhus midt i juni, oplyser atletik-klubbens formand Ann Rasmussen. Kommunen har sponsoreret trøjer til de to klasser. Deruover fik vinderne en pose med forskellige legeredskaber.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.