Munck fylder på liste over største overskud

Ørbæk-virksomheden Ebrofrost, som tidligere hed Danrice, tegner sig for det største resultat før skat blandt virksomhederne i Nyborg Kommune. I baggrunden ses direktør Kim Kirkeby. Arkivfoto

Munck fylder på liste over største overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den digitale platform Ownr har udarbejdet en liste over virksomheder med det største resultat før skat. Syv ud af 10 virksomheder på listen har et overskud på mere end 20 millioner kroner, og tre af dem er Munck-virksomheder.

NYBORG: Det går godt i Nyborg. I hvert fald hvis man ser på listen over virksomheder med det største resultat før skat.

Den digitale platform Ownr har udarbejdet en top 10-liste over virksomheder med det største overskud til Erhverv+, og oversigten viser, at størstedelen af de 10 virksomheder ender ud med et plus på bundlinjen på mere end 20 millioner kroner.

Det største plus finder vi hos Ebrofrost A/S, som i 2018 skiftede navn fra Danrice A/S. Virksomheden lever af at importere, koge og nedfryse cirka 10.000 tons ris om året, og de færdige produkter sælges til producenter af færdigretter. Det gør den så godt, at det kan blive til et resultat før skat på næsten 29 millioner kroner.

De næste virksomheder på listen ligger side om side.

Munck Civil Engineering A/S indtager en andenplads med et resultat før skat på 25,3 millioner kroner, og det er én af tre Munck-virksomheder, der optræder på listen. Munck-gruppen har hele tre cvr-numre på listen med et plus på den gode side af 20 millioner kroner.

Ardo A/S får tredjepladsen med et plus på 25,1 millioner kroner.

De næste på oversigten følger tæt efter.

Ownr
Ownr er et nyt dansk opslagsværk over danske virksomheder og virksomhedsejere etableret i 2014 og med en målsætning om at blive en international platform.Ownrs opslagsværk kaldet "udforsk" er gratis og giver brugerne mulighed for at opnå indsigt i de virksomheder og virksomhedsejere, der interesserer den enkelte bruger. Det er også muligt at se koncerndiagrammer, tidslinjer, strukturerede regnskabstal, ledelses- og ejerhistorik mm. Platformen er i stadig udvikling, og der tilføjes løbende nye værktøjer og features.

Ownr er ejet og drevet af Frederik Friche, Jesper Krogh Støttrup, Thomas Frost og Mick Stjernelykke. Jesper og Frederik er advokater og indehavere af den digitale advokatvirksomhed NEMADVOKAT. Thomas og Mick har tilsammen arbejdet 30 år med teknologi, opbygning af hjemmesider og digitale platforme.

Hotel er med på listen

Det fjerdebedste resultat kommer fra endnu en Munck-virksomhed. Det er Munck Asfalt A/S med et plus på 24,6 millioner kroner. Det er et fald i forhold til året før, hvor resultatet før skat landede på godt 39 millioner kroner, men overskuddet på næsten 25 millioner kroner rækker dog til en fjerdeplads på oversigten fra Ownr.

Trioplast Nyborg A/S har forbedret sit resultat væsentligt fra 2016 til 2017, og det berettiger til en femteplads med et resultat før skat på 23,5 millioner kroner mod 13 millioner kroner året før.

På sjettepladsen finder vi NFS Spildevand A/S, som er kommet ud med et plus på 22 millioner kroner, og på syvendepladsen finder vi den tredje Munck-virksomheder på listen.

Det er Munck Forsyningsledninger A/S, som har præsteret et resultat før skat på godt 20 millioner kroner.

Listens ottendeplads indtages på Naturfrisk A/S, der producerer økologiske læskedrikke. Virksomheden i Ørbæk har opnået et resultat før skat på 17 millioner kroner.

Hotel Nyborg Strand A/S har oplevet et lille fald i plusset på bundlinjen, men kan dog glæde sig over en niendeplads over virksomheder med de største overskud i Nyborg Kommune. I 2017 blev det til et resultat før skat på 14,3 millioner kroner mod 15,8 millioner kroner året før.

Den sidste og tiende virksomhed på listen er Koppers Denmark A/S, som i 2017 fik et resultat før skat på 11,4 millioner kroner.

Resultater
Resultat før skat i seneste regnskab i t. dkr. (året før):Ebrofrost A/S, Ørbæk: 28.746 (20.059)

Munck Civil Engineering A/S, Nyborg: 25.322 (16.423)

Regnskabsåret løber fra 1. oktober til 30. september.

Ardo A/S, Nyborg: 25.142 (26.038)

Regnskabsåret løber fra 1. juli til 30. juni.

Munck Asfalt A/S, Nyborg: 24.588 (39.205)

Regnskabsåret løber fra 1. oktober til 30. september.

Trioplast Nyborg A/S, Nyborg: 23.487 (13.023)

NFS Spildevand A/S, Nyborg: 22.402 (18.669)

Munck Forsyningsledninger A/S, Nyborg: 20.605(47.309

Regnskabsåret løber fra 1. oktober til 30. september.

Naturfrisk A/S, Ørbæk: 17.087 (20.076)

Hotel Nyborg Strand A/S, Nyborg: 14.332 (15.805)

Koppers Danmark ApS, Nyborg: 11.418 (18.709)

Det fortæller tallene

I denne top 10 har vi valgt at fokusere på de 10 bedste driftsvirksomheder, målt på deres resultat før skat i seneste årsregnskab. Med andre ord, har vi sorteret holding- og andre investeringsvirksomheder fra, hvis resultat i overvejende grad kommer fra tilknyttede og associerede virksomheder.

Koncernresultater er ligeledes sorteret fra, hvorved der kun ses på de enkelte virksomheders resultat.

Kilde: Ownr

Munck fylder på liste over største overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce