En ung mand fra Årslev greb natten til søndag til vold mod politiet, fordi han ikke ville forlade en bus i Nyborg. Det er i hvert fald Fyns Politis udlægning af et sammenstød mellem parterne.

Da en bus omkring klokken 3.40 ankom til endestationen ved Nyborg Banegård steg den 19-årige mand ikke ud, men blev hængende på sin plads. Chaufføren prøvede med gode ord at få ham til at stige af, men det nægtede han.

Da en tilkaldt politipatrulje steg på bussen, fik den først samme svar. Da politibetjentene insisterede, opstod der det, som vagtchef Lars Thede kalder "tumult." Undervejs brugte politifolkene både peberspray og stav mod den 19-årige.

Han blev til sidst anholdt og var søndag morgen stadig tilbageholdt på politigården i Odense. Vagtchefen forventede, at han ville blive løsladt efter endt afhøring sammen med en sigtelse for vold mod politiet.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.