Skal være mentor: Nynne Bernstorff spændt på at følge en ungs udvikling

Nynne Bernstorff Rankløve skal være mentor på Talentspejdernes program, og hun venter i øjeblikket på at blive matchet med en ung. - Jeg er glad for at kunne stå til rådighed og at dele ud af min erfaring, siger hun og understreger: - At det kommer i høj grad til at handle om at lytte. Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Skal være mentor: Nynne Bernstorff spændt på at følge en ungs udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nynne Bernstorff Rankløve har meldt sig som mentor hos Talentspejderne. Hun har erfaring som mentor og synes, Talentspejdernes program er meget professionelt.

Nynne Bernstorff Rankløve har meldt sig under fanerne hos Talentspejderne. Hun vil godt være med til at hjælpe en ung videre i uddannelse.

- Jeg synes, det er en fantastisk koncept, slår hun fast og fortsætter:

- Jeg har været med på deres træningsdag, og kvaliteten af materialet er megethøj. Det hele er vidensbaseret, og det, de (Talentspejderne, red.) ikke kunne få evidens for, har de selv skaffet research på.

Nynne Bernstorff Rankløve har egen virksomhed, hvor hun blandt andet rådgiver virksomheder om forretningsudvikling ud fra et bæredygtigt synspunkt, og hun har været mentor på iværksætterkonkurrencen Venture Cup.

Så rolle som mentor er ikke ny for Nynne Bernstorff Rankløve.

- Det er meget fornemt at få foræret en drejebog med indhold til alle møderne. Jeg har været vant til at skulle prøve mig frem, men her er det hele klar på forhånd, siger hun.

Og med sin erfaring har Nynne Bernstorff Rankløve en klar formodning om, at Talentspejdernes program har en effekt.

- Forløbet handler ikke kun om at håndtere den unge og den situation, som personen er i lige nu. Der bliver set på hele billedet, og jeg ved af erfaring, at det er det, der skal til, siger hun.

- Man skal se på, om de får spist, om de får sovet, og om de har fritidsinteresser. Hvis man ser isoleret på problemet, vil en forandring ikke være vedvarende, fordi de kommer til at mangle værktøjer.

Også det, at forløbet kører over længere tid, er en fordel, mener den kommende unge-mentor.

- Det er 24 møder, hvor der er mulighed for, at vi kan arbejde sammen, og jeg har en klar fornemmelse af, at det er et forløb, der er langt nok til, at jeg vil komme til se en forandring, siger Nynne Bernstorff Rankløve.

- For mig personligt er det en gave at få lov til at arbejde med en ung, som forhåbentlig får noget ud af forløbet, og som kommer til opleve en positiv forandring. Det er det hele værd at komme til at følge den udvikling.

Skal være mentor: Nynne Bernstorff spændt på at følge en ungs udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce