SØNDERSØ: En beboer i området omkring Bøgegårdsvej i Søndersø lagde mærke til en bil, der kørte rundt i området efter midnat natten til søndag. Han gav politiet besked, og en hundepatrulje blev sendt til Bøgegårdsvej.

På en cykelsti fandt patruljen en parkeret bil, og hunden kunne derefter finde føreren - en 45-årig mand fra lokalområdet. Han var inde i et hus, der var ved at blive opført, og var efter politiets opfattelse i gang med at stjæle fra byggepladsen, så han vil nu blive retsforfulgt.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.