Romantik i luften


Romantik i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et tilfældigt møde ved et skandinavisk party i London, hvor der var romantik i luften, er resulteret i et bryllup, som i dag holdes i Vor Frue Kirke i Odense.

Her skal sognepræst Ove Lindberg-Larsen i dag kl. 14 forestå vielsen mellem den 32-årige Glenn Nordby Gretlund og hans 30-årige udkårne, Usha Tine Kadams.

Sognepræsten er i øvrigt far til en af brudgommens kammerater i Odense.

Brudeparret mødtes ved et skandinavisk party i London, hvor de begge bor og arbejder.

Bruden er datter af tamilske indvandrere i Danmark, og voksede sammen med sine to søstre op i Ryomgård på Djursland. Hun blev student fra Randers Amtsgymnasium, men hele familien måtte forlade Danmark på grund af manglende jobmuligheder.

Målet blev London, og her er dagligsproget de tre søstre imellem stadig dansk.

Usha Tine Kadams tog en uddannelse som bygningsingeniør, med særlig ekspertice i fundamenter, og hun klarer sig rigtigt godt i denne mandsdominerede verden. Hun arbejder for Bachy Soletanche, som også er med til at videreudbygge Københavns Metro.

Brudgommen, Glenn Nordby Gretlund, er søn af lektor i amerikanske studier ved SDU Jan Nordby Gretlund, og han har tilbragt sine unge år i Odense. Han gik på Munkebjerg Skole og Tornbjerg Gymnasium og brugte sin fritid i OKS og OB.

Som 19-årig rejste han til London for at skabe sig en karriere inden for produktion og markedsføring af dvd’er og cd’er. Det er lykkedes at blive ansat hos Prism Leisure Records. Her er han nu co-director af firmaet Not NowMusic, London, hvis dvd’er og cd’er også markedsføres i Danmark.

Når vielsen er overstået i Vor Frue Kirke, drager de nygifte og gæsterne til bryllupsfest på Ulriksholm Slot ved Munkebo.

Romantik i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce