Fyns Amts Avis +

Per Kjær er fysioterapeut og netop udnævnt til professor i danskernes mest almindelige lidelse, dårlig ryg. Han skal være med til at fremme fremtidig forskning i folkesygdommen. Når han skal koble af, foregår det på Sydlangeland med udsigt til fugle.

Det gamle bindingsværkshus næsten allersydligst på Langeland har fået en udestue i glas på bagsiden. Herfra kan man betragte himlen og alle dens fugle, og dem er der...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • MB -

    Af:

    55 år og journalist på Fyns Amts Avis på 25. år. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i februar 1989. Har beskæftiget mig med lokaljournalistik, samfunds-journalistik, onlinejournalistik, kulturjournalistik og personalia. Mangeårig erfaring som redigerende, tidligere onlineredaktør, navne-redaktør og kulturredaktør. Er for tiden redaktør for Fyns Amts Avis' naturside og featureredaktion og afløser for navne-redaktør og debatredaktør. Bosiddende på Langeland og har talrige bløde punkter, men i særlig grad nogle for natur og miljø, for udkantens vilkår og ikke mindst de mennesker, der bor her.