Kom med indenfor i kulturreporter Marianne Kjærs historiske kontor, der er alt andet end åbne kontorlandskaber med skillevægge og mobile arbejdsstationer. Kig selv rundt på kontoret i en 360-video nederst i artiklen.

Kulturjournalist Marianne Kjær går til sommer på pension efter mere end et helt arbejdsliv i den sydfynske lokalpresse. Hendes andet hjem har i knap et årti været endekontoret på andensalens gang to i Fyns Amts Avis' gamle mediehus på Sankt Nicolai Gade 3 i Svendborg.

Her har en tidligere chefredaktør og kulturredaktør set verden ud fra. Her har der været tænkt og skrevet store tanker, som gennem tiden er kommet tusindvis af læsere til gavn. Kontoret har med Marianne Kjærs egne ord været fyldt med sprogblomster, fantastiske taler og verbale udgydelser gennem tiden. Men nu kan Marianne Kjærs pressehistoriske kontor snart være fortid.

Marianne Kjærs karriere

Hun startede som elev i 1973 og blev udlært på Fyens Tidende i 1976.

Derefter var hun på Fyns Tiden, Fyens Stiftstidende/Morgenposten til 1980.

Dernæst ansat på Fyns Amts Avis i 38 år. Halvdelen af tiden som redaktrice af Ugeavisen Svendborg.

Se og hør mere i 360-videoen herunder:

(Husk at bevæge din telefon eller hovedet, hvis du bruger google-cardboard eller andre VR-briller. Og hvis du sidder ved en pc, kan du kigge dig rundt omkring med piletasterne i venstre hjørne)

(OBS: Hvis ser artiklen med mobilen, så følg youtubelinket her for at se videoerne i 360 grader)

Tip os: Steder, du normalt ikke kommer

Fyns Amts Avis tager dig steder hen, du normalt ikke kommer.

Vi lægger ud med kulturreporter Marianne Kjærs gamle kontor på Fyns Amts Avis i Svendborg. Det er et historisk kontor af slagsen, som kan være fortid, når hun går på pension til sommer.

Har du input til steder, du gerne vil have et indblik i, så tip journalist Daniel Kofoed på dako@faa.dk
  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Få historien bag: Oldgamle sten imponerede i påsken 1878 - og gør det stadig

Få historien bag: Oldgamle sten imponerede i påsken 1878 - og gør det stadig

Se 360-video: Gods har kæmpeelg og tusindvis af oldsager på rad og række

Se 360-video: Gods har kæmpeelg og tusindvis af oldsager på rad og række