Fyns Amts Avis +

Arno Kruse fylder 70 år 10. marts. Han kæmper for at komme ovenpå efter følgerne af en blodprop, der var foruroligende tæt på at tage livet af ham kort tid før valget, der skaffede ham plads i Langelands kommunalbestyrelse for Socialdemokratiet.

Den 30. september får Arno Kruse ondt i brystet og hiver efter vejret. Han går lidt udenfor huset på Spodsbjergvej for at se om frisk luft hjælper. Han ringer til sønnen...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • MB -

    Af:

    55 år og journalist på Fyns Amts Avis på 25. år. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i februar 1989. Har beskæftiget mig med lokaljournalistik, samfunds-journalistik, onlinejournalistik, kulturjournalistik og personalia. Mangeårig erfaring som redigerende, tidligere onlineredaktør, navne-redaktør og kulturredaktør. Er for tiden redaktør for Fyns Amts Avis' naturside og featureredaktion og afløser for navne-redaktør og debatredaktør. Bosiddende på Langeland og har talrige bløde punkter, men i særlig grad nogle for natur og miljø, for udkantens vilkår og ikke mindst de mennesker, der bor her.