Det er tid til at indstille til Den Sydfynske Initiativpris, hvor 30.000 kroner er i spil til en enkelt eller en gruppe af ildsjæle. Indstil på initiativ@faa.dk og gense sidste års prisoverrækkelse i artiklen her.

- De arbejder hårdt og vedvarende. Nøjes med uopvarmede lokaler. Og kunne blot ønske sig et muldtoilet, lød det blandt andet fra juryformand Anni Bagge Jensen, da Den Sydfynske Initiativpris 2017 blev uddelt.

Fyns Amts Avis står bag prisen, der består af en statuette og 30.000 kroner. Den gik sidste år som bekendt til de frivillige fra Medicinhaverne ved Tranekær Slot.

Frem til mandag er det muligt at indstille til Den Sydfynske Initiativpris 2018, som derfor foregår på Tranekær Slot.

Det er femte gang, Fyns Amts Avis uddeler prisen, der giver et stort rygklap til initiativer på Sydfyn.

Gense sidste års prisoverrækkelse på to minutter øverst i artiklen. Eller se hele showet herunder.

Nederst kan du også komme helt tæt på den langelandske jubel, hvor Medicinhavernes formand, Helle Ravn, kommenterede på de frivilliges toiletforhold eller manglen på samme.

Den nederste video er optaget i 360 grader. Husk du kan kigge rundt i rummet med pilene i venstre hjørne, eller ved at pege din tablet eller smartphone rundt omkring. (OBS: Hvis du har en smartphone eller tablet, vises videoen bedst ved at følge linket her.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Se dem alle her: 78 indstillinger af prisværdige sydfynske initiativer

Se dem alle her: 78 indstillinger af prisværdige sydfynske initiativer

1
Initiativpris: Ærøsk maraton-arrangør rørt over indstilling

Initiativpris: Ærøsk maraton-arrangør rørt over indstilling

Ultraløb 66 km Ærø rundt: Manglende skilte får arrangør til at frygte for sit løb

Ultraløb 66 km Ærø rundt: Manglende skilte får arrangør til at frygte for sit løb