Poul Syberg Pedersen er med i opløbet til stor sportsforeningspris.

Ud af mere end 300 indstillede er er tidligere formand for GOG Håndbold, Poul Syberg Pedersen, udvalgt som en af tre finalister til prisen "Årets Energibundt".

Prisen uddeles af Ørsted og Danmarks Idrætsforbund og vinderen får udover æren 75.000 kroner. De to andre finalister får hver 10.000 kroner.

Det er GOG, der har valgt at indstille Poul Syberg Pedersen for hans store alsidige og betydningsfulde arbejde for foreningen.

"Poul har været - alt. Elitetræner, festarrangør, stævnekoordinator, holdleder, bestyrelsesmedlem, handboldskoleansvarlig, foredragsholder, coach, skribent, amatørskuespiller, sportslig ansvarlig for børne- og ungdomsafdelingen, ansvarlig for samarbejdet mellem GOG Sport, GOG Handbold og Skolerne i Oure, fællespisningsarrangør, pengeindsamler, ansætter af trænere og ledere, initiativtager til GOGs Venner og meget, meget, meget andet" skriver GOG Håndbold i indstillingen.

Prisen bliver uddelt i Boxen i Herning den 6. januar 2018. Prisoverrækkelsen bliver sendt i programmet DR Sport 2017.

  • ROBERT WENGLER

    Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis' navne, feature og debatredaktion. Jeg har arbejdet i Fynske Medier siden 2005 på blandt andet webredaktionen og lokalredaktionerne i Faaborg-Midtfyn og Svendborg. Jeg har sideløbende arbejdet som lydbogsindlæser for A/V Forlaget og har indlæst cirka 200 titler primært indenfor skønlitteratur. Privat bor jeg i Ryslinge sammen med min mand og vores tre børn.