Fyns Amts Avis +

Den langelandske forening Art2change er blandt de fem nominerede til Fyns Amts Avis' initiativpris, der uddeles 2.februar - som navnet antyder bruger foreningen kunst til at få ikke mindst børn både i Danmark og Afrika til at se verden på en ny måde.

I 2016 var Dronning Margrethe på besøg på Asylcenter Holmegård på Langeland. Her blev hun blandt andet mødt af børn, der byggede træskibe sammen med Art2change.

-...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • MB -

    Af:

    55 år og journalist på Fyns Amts Avis på 25. år. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i februar 1989. Har beskæftiget mig med lokaljournalistik, samfunds-journalistik, onlinejournalistik, kulturjournalistik og personalia. Mangeårig erfaring som redigerende, tidligere onlineredaktør, navne-redaktør og kulturredaktør. Er for tiden redaktør for Fyns Amts Avis' naturside og featureredaktion og afløser for navne-redaktør og debatredaktør. Bosiddende på Langeland og har talrige bløde punkter, men i særlig grad nogle for natur og miljø, for udkantens vilkår og ikke mindst de mennesker, der bor her.