Fyns Amts Avis +

Per Rasmus Rasmussen er manden, der skal stå i spidsen for de fusionerede E. Aabo Andersen i Tved og Ideal-Line i Vester Åby, og det er ikke et tilfælde, at han blev leder. Faktisk ligger det i hans dna, mener han selv.

Tved/Vester Åby: Somme tider er det tilfældigheder, der gør, om livet tager den ene eller den anden drejning. For eksempel i form af et skub.

Et sådant fik Per...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.