Fyns Amts Avis +

Preben Jensen - kendt som Balou - har været værftsarbejder i skibsværfternes storhedstid og dybt engageret i Svendborgs fagbevægelse. Og han har gemt hele historien i sine dagbøger - onsdag den 20. september fylder han firs år.

Øverste højre hylde i det brune reolsystem i Preben Jensens stue er fyldt med slanke A-4 bøger, der er tæt beskrevet med sirlig blå skråskrift. Preben Jensen har skrevet...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • MB -

    Af:

    55 år og journalist på Fyns Amts Avis på 25. år. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i februar 1989. Har beskæftiget mig med lokaljournalistik, samfunds-journalistik, onlinejournalistik, kulturjournalistik og personalia. Mangeårig erfaring som redigerende, tidligere onlineredaktør, navne-redaktør og kulturredaktør. Er for tiden redaktør for Fyns Amts Avis' naturside og featureredaktion og afløser for navne-redaktør og debatredaktør. Bosiddende på Langeland og har talrige bløde punkter, men i særlig grad nogle for natur og miljø, for udkantens vilkår og ikke mindst de mennesker, der bor her.