Fyns Amts Avis +

21. april skal sportfiskere i alle ti fynske kommuner forbedre vandløb til gavn for vandrende fisk, som for eksempel ørred og ål. Over hele verden er der projekter, der skal skabe bedre forhold for vandrende fisk på World Fish Migration Day og Fyn får en synlig placering på verdenskortet.

Det er lykkedes Vandpleje Fyn med formand Søren Knabe i spidsen, at få alle fynske kommuner og alle fynske sportsfiskere til at gennemføre vandplejeprojekter på en og...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • MB -

    Af:

    55 år og journalist på Fyns Amts Avis på 25. år. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i februar 1989. Har beskæftiget mig med lokaljournalistik, samfunds-journalistik, onlinejournalistik, kulturjournalistik og personalia. Mangeårig erfaring som redigerende, tidligere onlineredaktør, navne-redaktør og kulturredaktør. Er for tiden redaktør for Fyns Amts Avis' naturside og featureredaktion og afløser for navne-redaktør og debatredaktør. Bosiddende på Langeland og har talrige bløde punkter, men i særlig grad nogle for natur og miljø, for udkantens vilkår og ikke mindst de mennesker, der bor her.