Stort navn til lille Båring

Turnéen "Hjem" har fået ros fra mange sider. Fyens Stifts-tidendes anmelder Simon Staun gav Sanne Salomonsen fem ud af seks mulige stjerne, da hun gæstede Tobaksgaarden i Assens.
Foto: Carsten Bundgaard

Stort navn til lille Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikforeningen Bamok har sikret sig det største navn i musikforeningens historie

Hun er vant til at stå på nogle af Danmarks største scener, men fredag den 24. oktober kommer rock-ikonet Sanne Salomonsen helt tæt på publikum, når hun går på en noget mindre scene i Båring Multisal.

Koncerten er en del af turnéen "Hjem", hvor nogle af hendes gamle sange bliver præsenteret i nye arrangementer. Sanne Salomonsen trækker på repertoiret fra fire årtiers sange med fokus på balladerne, og hun har bevidst valgt intime spillesteder til sin turné, der er indledt her til foråret.

- Jeg har længe haft lyst til at komme tættere på publikum, og at de også kommer tættere på mig, siger Sanne Salomonsen i en pressemeddelelse om turnéen.

Med på turnéen omgiver Sanne Salomonsen sig med trioen Annika Askman på piano, Nikolaj Steen på trommer og Morten Woods på guitar.

Omskrivningen af Sanne Salomonsen fra den vilde rock-mama til en mere afdæmpet ballade-diva fik Fyens Stiftstidendes anmelder Simon Staun til at finde fem ud af seks mulige stjerner frem efter en koncert på Tobaksgaarden i Assens i slutningen af marts.

Rift om billetter

Musikforeningen Bamok har omkring 250 medlemmer, som står i første række, når billetterne bliver sat til salg. Og det er nødvendigt. Der plejer nemlig ikke at gå særligt lang tid, før der bliver udsolgt. Ifølge formand Jesper Ulriksen bliver der denne gang omkring 350 siddepladser til koncerten.

- Der er jo ikke nogen grund til at lægge skjul på, at Sanne Salomonsen befinder sig i den lidt dyrere ende i forhold til de navne, vi hidtil har kunnet præsentere. Men vi har nogle meget trofaste medlemmer, som gør, at vi har en solidt fundament og sikkerhed, siger Jesper Ulriksen.

Medlemmer af Bamok får en uges forspring til at sikre sig billetter. Medlemsbilletter sættes til salg på www.bamok.dk den 4. maj. Alle andre må vente til lørdag den 10. maj, hvor de resterende billetter frigives. Fra den 10. maj kan billetterne også købes i Dagli Brugsen i Asperup.

Stort navn til lille Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce