Men det bliver kun for en kort bemærkning, når Middelfarts landsholdspiller onsdag aften skriver autografer og stiller op til selfie-fotografering i MG&BK's klubhus.

Middelfart: Fodboldlandsholdets lokale Katrine Veje vender onsdag den 20. december hjem til Middelfart. Ikke for at spille for sin gamle klub men for at skrive autografer og stille op til selfie-fotografering i klubhuset på Færøvej - i  tidsrummet 17.00 - 18.30, hvor alle er velkomne. Katrine Veje har også lovet at medbringe en af sine landsholdstrøjer, som der vil blive trukket lod om.

26-årige Katrine Veje, der tidligere har spillet som professionel i Sverige og National Women's Soccer League i USA, slår sig i dag løs på midtbanen hos Montpellier HSC i den franske første division for kvinder.

Katrine Veje fik i 2007 prisen som Årets talent i dansk kvindefodbold. Hun er født og opvokset i Middelfart, debuterede på kvindelandsholdet i 2009 og har spillet over 100 landskampe for Danmark.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.