Lørdag var der ekstra meget fysisk aktivitet i Nørre Aaby, da flere lokale idrætsforeninger gik sammen om at holde en fælles motionsdag.

Nørre Aaby: Var man et smut forbi Nørre Aaby lørdag formiddag, ville man sandsynligt have stødt på en del cykelryttere på vejene.

Der blev nemlig afholdt den fælles motionsdag "Nørre Åby i bevægelse...bevægelse i Nørre Åby", hvor flere lokale idrætsforeninger slog pjalterne sammen om at tilbyde en række af aktiviteter for de interesserede dagen igennem.

Om formiddagen stod den især på de tohjulede tilbud takket værd Nørre Åby Cykelklub (NCK), som også havde taget initiativ til dagen. Men om eftermiddagen var der ekstra meget gang i Tusindårslegeparken, hvor det både var muligt at prøve kræfter med håndbold, fitness, volleyball, skak, dans og meget mere.

Esben Erichsen, der er træner og bestyrelsesmedlem i Nørre Åby Båring Håndboldklub, udtaler:

- Det er et vildt godt initiativ, og det er godt gået af John (Kaspersen, der er idemanden fra NCK, red.). Siden byfesten har vi manglet noget, hvor folk mødes på tværs af alder og køn. Så noget som det her, har vi trængt til, og selvfølelig bakker vi op, siger Erichsen, der melder, at håndboldklubben er klar til næste år:

- Jeg føler også, at vi har en pligt til at bakke op, når der er nogen, der viser initiativ. Det kommer man længst med - og det har været en god dag, tilføjer håndbold-manden, som dog gerne ser, at man får endnu flere med næste gang.

Det samme mener John Dahlberg, som sidder med i bestyrelsen for Nørre Åby Skakklub, der ligeledes bidrog med aktiviteter lørdag:

- Men for os har det stadig været en kæmpe succes, og vi er helt sikkert friske på at være med igen næste år, siger han.

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.

Mere om emnet

Se alle
Cykelklub vil sætte Nørre Aaby i bevægelse

Cykelklub vil sætte Nørre Aaby i bevægelse

Nørre Aaby kommer atter i bevægelse

Nørre Aaby kommer atter i bevægelse

Cykelklub vil sætte Nørre Aaby i bevægelse

Cykelklub vil sætte Nørre Aaby i bevægelse