Jacob Hindsgaul Madsen vandt sin tredje etape i træk og kørte af med den samlede sejr i Internationale Cottbuser Junioren-Etappenfahrt.

Middelfart: Det tyske etapeløb Internationale Cottbuser Junioren-Etapppenfahrt endte i weekenden med en samlet sejr til Middelfart-rytteren Jacob Hindsgaul Madsen, der med tre etapesejr stod øverst på sejrsskamlen, da løbet sluttede efter den sidste etape omkring Dissen søndag.

Hindsgaul Madsen dominerede løbet allerede dagen før, hvor han først vandt enkeltstarten og senere på lørdagen spurtede sig til sejr i næste etape. Han var dermed kun ni sekunder efter løbendes førende rytter i klassementet, polske Michal Galka.

Og dem hentede han med en sejr to sekunder foran førerfeltet søndag, hvilket også indløste 10 bonussekunder og dermed rakte til en samlet sejr tre sekunder foran Galka. Tyske Maurice Ballerstedt blev nummer tre samlet, mens danske Frederik Egehus sluttede på femtepladsen 22 sekunder efter middelfarteren.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.