Spillerne er klædt ekstra godt på til den ny sæson med nye klæder på bordene og nye skjorter.

Ejby: Med nye klæder på bordene sponsoreret af Velux Fonden triller kuglerne ekstra let og præcist i Ejby Billardklub i denne sæson.

Også spillerne er trimmet, når de bevæbnet med deres kø angriber kugler og kegler. De møder nemlig nu op til kamp i nye, hvide skjorter påtrykt logoer fra lokale firmaer, som har sponsoreret skjorterne. Ovenikøbet er det lykkedes bestyrelsen at lave mindre sponsoraftaler med andre lokale firmaer, så man har kunnet male klublokalerne i kælderen i Algade 6 i Ejbys bymidte.

Turneringen er netop begyndt og klubbens tre hold er kommet godt fra start med en sejr og to uafgjorte kampe. Lokalopgøret mod Ejby for to-mandshold endte 2-2, mens det blev til en 6-2 sejr i Serie 2 på udebane mod Sydfyn. Serie 3-holdet spillede 4-4 mod Tommerup.

Selv om sæsonen er begyndt er der stadig plads til nye spillere.

- Og det er bare om at møde op tirsdag formiddag eller onsdag eller torsdag aften, siger bestyrelsesmedlem Henning Sørensen, der kan kontaktes på tlf. 2035 7660.  

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.