To kvinder faldt af deres heste, da en mand på en traktor tilsyneladende skræmte dem med vilje.

En landmand fra Gelsted-egnen er blevet sigtet af politiet for at udsætte andre for fare.

Manden ejer tilsyneladende en mark ved vejen Agerstien uden for Gelsted.

Lørdag eftermiddag kom han kørende ad Agerstien i sin traktor. To voksne kvinder på heste red i den modsatte retning, og for at gøre plads på den smalle vej trak de ud på en stubmark ved siden af vejen.

Det fik manden til at gasse sin traktor op og køre direkte mod de ridende. Den larmende traktor gjorde hestene så bange og urolige, at de kaster deres ryttere af, og en af hestene falder og får en flænge på sit ben.

Den ene kvinde slår sin skulder i faldet, mens den anden hurtigt kommer op og får styr på hestene.

Derefter står traktorens fører ud og råber højt ad kvinderne. Manden kritiserer vredt kvinderne for at ride på hans mark.

- Det er en meget mærkelig og hovedløs opførsel. Vi sigter manden for at skabe fare for andres liv og førlighed ved bevidst at køre mod de ridende kvinder, siger vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.