Godmorgen og velkommen til endnu en dag. Her følger de vigtigste historier fra morgenstunden.

Vi starter i Odense, hvor kommunen har dummet sig. I strid med lokalplanen har Odense Kommune nemlig gjort Munkebjergvej blind - til stor irritation for de lokale. Kommunen beklager fejlen, men det er ikke nok, mener de ramte borgere.

Læs hele historien her

Vi bliver i Odense. I dag er det sådan, at hvis man bor i et skoledistrikt, ved man, hvilken skole ens børn skal gå på. Sådan bliver det måske ikke i fremtiden, hvor det samme distrikt kan indeholde flere skoler. Der skal nemlig spares penge - op til 145 millioner kroner i 2019.

Læs hele historien her

Og så videre til 3F og Bios. Fagforeningen er blevet godt og grundigt træt af det hollandske firma, som den mener skjuler, hvor mange ansatte selskabet egentlig har. Efter længere tids tovtrækken frem og tilbage er 3F nu nået til et punkt, hvor fagforeningen er klar til at hive Bios i arbejdsretten.

Læs hele historien her

Vi slutter hos Politiken, der kan fortælle, at danske gymnasieelever er bange for at række hånden op. Flere end hver tredje elev er så bange for at svare forkert - og måske få en lavere karakter - at eleven bare tier helt stille. Det er et stort problem, mener lærere og forskere.

Læs hele historien her