Mens du sov: Morgenens nyhedsoverblik

Debattøren Emma Holten.
Foto: Carsten Bundgaard

Mens du sov: Morgenens nyhedsoverblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godmorgen og velkommen til en snefyldt onsdag morgen. Her følger de vigtigste historier fra morgenstunden.

Vi starter med det nye asylcenter i Nyborg. Centeret er blevet ivrigt debatteret over de sidste par måneder - hvor folk både har udtrykt deres meninger for og imod. Nu er centeret dog åbent, og det har ført til en storm af ansøgninger til de cirka 30 arbejderpladser, der er blevet slået op.

Du kan læse hele den historie her

Dagens næste historie handler om Emma Holten. Den unge kvinde var en af de mest brugte debattør i 2015, efter hun valgte at lægge nøgenbilleder af sig selv ud på nettet. Det gjorde hun, efter hun var blevet udsat for hævnporno. Dagens historie er et større interview med Emma, hvor hun taler om en ny feminismebølge - og om, hvordan vi i Danmark har været bagud i flere år.

Læs hele interviewet med hende her

Fra Emma Holten hopper vi videre til is og sport. Det er vel vinter. I går lykkedes det nemlig, efter otte nederlag i streg, endelig for Odense Bulldogs at slå Esbjerg. Det skete med en stensikker 9-3 sejr.

Læs hele historien her

Fra kulde, is og sport springer vi videre til Berlingske. Avisens tophistorie i dag handler om en række høringssvar, der er kommet vedrørende regeringens foreslåede udlændingestramninger.

Høringssvarene retter, alle som en, en skarp kritik mod forslagene. En række organisationer mener, at regeringen kommer til at bryde en række konventioner. Red Barnet går endnu længere og siger, at forslagene kan koste børn livet.

Læs hele historien her

Vi slutter hos Politiken. I avisens tophistorie i dag kan den nemlig fortælle, at politikere står til en lønforhøjelse på 15 procent. Det er blandt andet folketingspolitikerne og borgmestrene, der skal havde mere i løn ifølge Vederlagskommissionen, der blev nedsat af den tidligere regering.

Læs hele historien her

Mens du sov: Morgenens nyhedsoverblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce