Folkemøde, manglende plads og Lars Løkke

Det var en veloplagt og diskussionslysten statsminister, Lars Løkke Rasmussen, som torsdag aften svarede på spørgsmål fra de cirka 800 fremmødte ved et offentligt møde på Sct. Knuds Gymnasium til hans 2025-plan for Danmarks fremtid.
Foto: Kim Rune

Folkemøde, manglende plads og Lars Løkke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godmorgen og velkommen til en fredag med byger på programmet. Der vil også dog også være lidt sol og temperaturer mellem 18 og 20 grader. Her er morgenens fynske overblik.

Det Fynske Folkemøde løber af stablen imorgen, lørdag, hvor du kan møde lokalpolitikere, Christiansborg-politikere og din nabo. Det er fjerde gang folkemødet bliver holdt, og du kan læse en masse om det i dagens Fyens Stiftstidende eller på fyens.dk, hvor du også finder programmet for hele lørdag.

Læs mere: Folkemøde: Kulturministeren står tidligt op lørdag.

Eleverne på Tre Ege Skolen i Ryslinge sidder tæt. De 29 elever i 1.klasse har lidt over halvanden kvadratmeter hver at gøre godt med i deres klasselokale. Det er ikke et enkeltstående tilfælde i Faaborg-Midtfyn Kommune, hvor Espe Skole endda er blevet meldt til Arbejdstilsynet.

Læs mere i dagens Fyns Amts Avis eller på fyens.dk: Elever sidder tæt: Find din folkeskole i Faaborg-Midtfyn her.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) var på besøg på Sct. Knuds Gymnasium i Odense torsdag aften. Her stillede eleverne spørgsmål til 2025-planen, men de var alligevel meget forskellige og berørte alt fra SU til den fynske motorvej.

Læs mere: Løkke udspurgt på Sct. Knuds: Fra SU-penge til motorvej.

Folkemøde, manglende plads og Lars Løkke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce