Sidste udgave: Ugeavisen Vestfyn lukker - alligevel

Karen Løhndorf går på pension og opgiver at føre Ugeavisen Vestfyn videre.

Sidste udgave: Ugeavisen Vestfyn lukker - alligevel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En redningsplan for bladet bliver alligevel ikke til noget.

Efter knap 40 år med Ugeavisen Vestfyn, ser det nu ud som om, at det endegyldigt er slut. Ifølge avisen mislykkedes en overdragelse i sidste øjeblik. Tim Skovmand fra Ugebladet Tinglev var ellers kørt i stilling som ny ejer. Men den plan er nu opgivet.

Årsagen er tilsyneladende en ny deadline hos FK Distribution. Det betyder, at det ikke kan lade sig gøre at få avisen trykt, så den med sikkerhed kan nå frem til depotet mandag klokken 17.

- Den deadline var indtil for nylig klokken 23.59, så der var tid at løbe på, motorvejstrafikken eller trykkemaskinen bryder sammen, hedder det i avisen.

- Jeg havde håbet på, at at det ville lykkes at drive Ugeavisen Vestfyn videre på andre hænder. Da det ikke lykkedes, har jeg overvejet, hvordan fremtiden kunne blive. Men jeg vil heller ikke kunne overholde nye krav fra FK Distribution, og da jeg er nået pensionsalderen, har jeg besluttet at lukke, siger Karen Løhndorf.

Hun overtog i sin tid TorsdagAvisen, der oprindeligt udkom i den tidligere Ejby Kommune. Det var i 1978, og med fusionen af Nørre Aaby Avis i 2009 kom bladet til at hedde Ugeavisen Vestfyn, og dermed blev dækningsområdet udvidet til hele Middelfart Kommune. I juni var der forlydende om, at sidste udgave skulle være udkommet i uge 26, men det blev ikke bekræftet.

Gratisvisen, der sidst har haft base i Ejby, kommer så tæt på et jubilæum, som det næsten er muligt. Den 1. september - altså i uge 35 - ville det have været 40-årsdagen, hvor Karen Løhndorf overtog avisen. Men i stedet udkommer Ugeavisen Vestfyn for sidste gang i uge 34.

Sidste udgave: Ugeavisen Vestfyn lukker - alligevel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce