Julie løb med Mary hele vejen: - Vi fik snakket lidt undervejs

Julie Faurholt Pedersen (t.v. for Mary) er løbekonsulent hos DGI Fyn og med i Bevæg dig for livet, der stillede runner til rådighed for den kongelige familie. Selv løb hun 10 kilometer sammen med kronprinsessen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018

Julie løb med Mary hele vejen: - Vi fik snakket lidt undervejs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julie Faurholt Pedersen havde til opgave at følge med kronprinsesse Mary under Royal Run.

Det var en noget anderledes opgave, Julie Faurholt Pedersen fik, da hun meldte sig til Royal Run i Odense.

For som løbekonsulent hos DGI Fyn og aktiv i foreningen "Bevæg dig for livet" blev hun pludselig spurgt, om hun ikke ville løbe med de kongelige.

- Vi blev spurgt, om nogen ville følges med kronprinsessen, og det ville jeg da gerne, siger Julie Faurholt Pedersen, da hun er kommet i mål efter 10 kilometer rundt Odenses gader med Kronprinsesse Mary.

Tiden blev lige over 53 minutter, en fin tid, hvis man spurgte Mary, der egentlig var indskrevet til at løbe ruten på 55 minutter.

- Se bare på mit ansigt, jeg løb over evne på grund af det fantastiske heppekor. Jeg blev båret rundt af alle de søde mennesker, sagde en småsvedende Mary, da hun kom i mål sammen med Julie.

En anderledes opgave

Normalt er Julie Faurholt Pedersen en af de sidste løbere i et felt, når hun er med som løbekonsulent. Det er hun for at sprede glæde og motivation til nyløberne og de, der er lige ved at give op og gå.

Men i dag skulle hun ikke ligge sidst i feltet, men lige ved siden af kronprinsessen for at støtte hende på turen i hendes tempo.

- Det var vildt fedt, der var mange, der heppede og klappede, og vi fik snakket lidt under turen, siger Julie Faurholt Pedersen, der fortalte Mary om de bygninger, de passerede på ruten, og om Odense å og sangen derom ("Vi sejlede op ad åen").

- Det var, efter Frederik selv nævnte sangen om åen, at jeg ville fortælle om den, fortsætter Julie Faurholt Pedersen, der i sidste uge var på Amalienborg for at den kongelige familie.

En god afslutning

Gennem sit arbejde hos DGI Fyn har Julie Faurholt Pedersen arbejdet med Royal Run i mange måneder. Hun har blandt andet arbejdet med at få de lokale løbeforeninger på Fyn til at lave træningsture og tilmelde sig løbet. Derfor var det også svært tilfredsstillende at komme i mål med eventet.

- Det var en rigitig god afslutning, det har fyldt meget, men dejligt med en afslutning på det forløb, siger hun og fortsætter:

- Mary var positiv og glad på hele turen. Det var en fornøjelse. Hun havde virkelig stort overskud i forhold til, hvad hun selv havde udtrykt, inden vi løb, siger Julie Faurholt Pedersen, der med medaljen om halsen endelig kunne få vand efter løbeturen.

Julie løb med Mary hele vejen: - Vi fik snakket lidt undervejs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce