Vision. Vi alene vide


Vision. Vi alene vide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Borgmesteren og byrådet ved bedst, hvordan man udvikler Assens Kommune. Borgerne kan allernådigst få lov til at give deres besyv med, når de vise byrådsmedlemmer har samtalet og overvejet.

En vision for kommunen er i allerhøjeste grad en sag, som interesserer mange af kommunens borgere. Derfor må og skal man begynde med at lade visionerne og ideerne udvikle sig, vokse og blomstre hos vi "uvidende" borgere, før man begynder med at finde ud af, hvad der ikke kan lade sig gøre.

Data og viden er bremsende for enhver frit groende debat om, hvad vi egentlig ønsker os i kommunen. Det skal selvfølgelig med, men først når alle mulige og umulige tanker og er kommet på bordet.

Byrådsmedlemmerne kan sikkert, tror jeg da, komme med en hel masse ting, men lad nu borgerne tale først.

Vi har godt nok valgt politikerne, men vi har valgt dem til at gennemføre den politik, vi borgere vil have, men ikke til at fortælle os, hvad det er, vi ønsker. Det er en bedrevidende holdning, borgmesteren kommer med, en "vil alene vide"-holdning.

Sådan sagde enevældskongerne i gamle dage, men i dag er det borgerne, som skal føre ordet, og politikerne, som skal lytte.

Vision. Vi alene vide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce