Vision. Hav tillid til borgerne


Vision. Hav tillid til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Det er en god problemstilling, der er rejst i søndagens Fyens Stiftstidende (25/2) på Assenssiderne om Vision 2030 for Assens Kommune.

I bund og grund er det et godt demokratispørgsmål: Hvornår skal vi inddrage borgerne? Hvornår skal vi inddrage nærdemokratiet, bl.a. lokalrådene, som Assens Kommune stolt fremviser på kommunens hjemmeside med mailadresser, og som kommunen har ofret ihærdige bestræbelser på at understøtte, så borgerne kan medvirke til at udvikle og udbygge lokalsamfundene og gøre dem bæredygtige?

Hvorfor skal beboerforeninger, idrætsforeninger, Ældreråd og alle de andre foreninger, der eksisterer i kommunen, først sent og i begrænset omfang inddrages i visionen om Assens Kommunes fremtid?

Hav tillid til borgerne. Hav tillid til lokalrådene. Hav tillid til nærdemokratiet. Hav tillid til alle dem der hver på deres måde bidrager til at opretholde fællesskabet. Inddrag dem i visionsdiskussionen med det samme. Det skaber ejerskab for en fælles udvikling af vores kommune.

Vis dem tillid.

Det er tilliden til hinanden, til vores institutioner og samfundsindretning, der gør Danmark til et af de bedste samfund at leve i. Men tillid skabes ved at vise tillid. Det er gennem tillid, respekten for borgerne vises. Og lad os så få den gode, folkelige og konstruktive debat om Assens Kommunes fremtid.

Vision. Hav tillid til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce