Vision 2030: Deltag i debatten


Vision 2030: Deltag i debatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Vi står overfor arbejdet med en ny politisk vision for vores kommune.

En vision tjener som en ledestjerne i vores prioriteringer, så vi kan spørge os selv; bidrager den beslutning, jeg skal til at træffe, til, at Assens Kommune om fx. ti år er det foretrukne sted at være børnefamilie? Til at gøre vores unikke natur med vestvendte, rolige kyster attraktiv for både borgere og turister? Har vi et økonomisk fundament til at forbedre vores kernevelfærd, fordi vi er lykkes med at tiltrække nye borgere og virksomheder gennem en fokuseret indsats og fornuftige politiske prioriteringer?

Socialdemokratiet efterspørger borgerinddragelse i den politiske vision for 2030. Under partiets lederskab i det pågældende udvalg oprettede det forrige byråd lokalråd som det primære organ til direkte borgerindflydelse på politiske beslutninger. Dialogen med lokalråd og interesseorganisationer pågår løbende og her indhentes netop ønsker og ideer fra lokalområderne, som naturligt indgår i vores politiske prioriteringer og det forestående visionsarbejde.

Det mest oplagte sted at søge indflydelse på en politisk vision er at melde sig ind i et politisk parti og bidrage til sit partis arbejde med vision og strategi. I Venstre arbejder vi sammen med vores bagland lige nu på vores bidrag til den fælles politiske vision for Assens Kommune.

Så meld dig ind i dit parti, mød op til dit lokalråds møder og deltag i debatten på de sociale medier og til de stormøder, kommunen inviterer til. Så har du som borger direkte indflydelse på kommunens visioner - og din fremtid.

Vision 2030: Deltag i debatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce