Venstre sætter dagsordenen: Trafiksikkerhed er også frihed


Venstre sætter dagsordenen: Trafiksikkerhed er også frihed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Venstres byrådsgruppe: Regitze Tilma, Kaj Piilgaard, Karin Riishede, Kim Lund, Bo Juul Nielsen og Kent Mosgård
Virum Skole, børn cykler til skole, Danmark
Lokaldebat. 

Læserdebat: Venstre i Middelfart interesserer sig for en sund og velfungerende kommune, hvor det er godt at bo fra man er barn til man bliver ældre.

En tryg barndom i børnehaver og skoler, muligheder for et rigt fritidsliv på flere niveauer, arbejdspladser, transportmuligheder, en værdig alderdom og muligheder for et frit valg - der er nok at tage fat på. Men skal vi vælge et emne, der går igen og igen i mødet med borgerne - om det er på landet, i landsbyen eller i byen, så er det trafiksikkerhed og muligheden for at bevæge sig frit og trygt omkring.

Det er lidt af et paradoks, at færre og færre kommer til skade i trafikken, men utrygheden ved at bevæge sig i den bliver større og større. Antallet af børn, der bliver kørt i skole og til fritidsaktiviteter er stigende, og det er en skam. Glæden ved at kunne bevæge sig frit, at kunne klare sig selv, at starte dagen med at få frisk luft og mærke vejret er ikke bare sundt, det er også en sund kultur.

Derfor har Venstre arbejdet for, at sikkerheden på vejene over hele kommunen analyseres og borgerne får mulighed for at komme med deres syn på udfordringerne, så byrådet på et oplyst grundlag kan prioritere, hvor der skal sættes ind. Nogle gange skal der blot få indsatser til, andre steder er det den dyre løsning, der er nødvendig for at forældre trygt sender deres børn afsted på cykel, eller at voksne overvejer cyklen i stedet for bilen på de kortere ture.

Vores grundholdning er, at vi skal fremme frihed. Trafiksikkerhed fremmer både sammenhænge i kommunen, sundhed i alle aldre og friheden til at bevæge sig. Kan vi få trygheden tilbage i trafikken, så er vi nået langt. Men hvor skal vi starte - på den sikre skolevej, der hvor der er mange uheld, eller der hvor der føles utrygt? Med dit input kan du være med til at påvirke situationen - lad os høre fra dig.

Derfor sætter partierne dagsordenen:
Fyens Stiftstidende vil endnu tættere på den virkelighed, der ligger os alle sammen på sinde. Derfor lader vi læserne og brugerne om at hjælpe os med at sætte dagsordenen.
I september og halvdelen af oktober har 106 elever fra Middelfart Gymnasium bestemt, at vi skal skrive om emner indenfor "Unges udfordringer og muligheder i Middelfart".

Nu er turen kommet til de politiske partier, der sidder i byrådet. Vi giver den journalistiske serveret til dem - ét efter ét. For at få deres bud på en vigtig dagsorden for livet i Middelfart Kommune.

Hver søndag laver vi uafhængig journalistik ud fra det politiske debatindlæg samt de input, der er kommet fra brugerne/læserne.

Senere lader vi serveretten være fri til de interesserede, der byder sig til.

Hjælp os med at lave journalistik ud fra debatindlægget. Søndag bringer vi artikler ud fra dette indlæg. Kom gerne med input i kommentarfeltet.

Eller skriv via Baglandet på sms 26497628 eller mail 5500@baglandet.nu.

Du kan også oprette dig som bruger i Baglandet via https://www.indieframe.com/create-account-fyens eller appen Indieframe, du kan downloade via Google Play eller Appstore.

Venstre sætter dagsordenen: Trafiksikkerhed er også frihed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce