Valgkamp. Glem ikke skoledebatten


Valgkamp. Glem ikke skoledebatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Nu er den kommunale valgkamp skudt i gang, hvilket vil sige, at i løbet af de næste måneder skal vores lokale politikkere bedømmes for deres resultater de forgangne 4 år.

Mange vil måske mene, at det nu er tiden til at klandre de to partier, som stod bag lukningen af Dreslette og Skallebølle Skoler - og måske ligefrem straffe dem.

Som formænd for bestyrelserne på kommunens to største skoler og på den ene af de to lukkede skoler håber vi dog, at skoledebatten får en helt anden vinkel. Nemlig den, at et enigt byråd sidste år besluttede sig for at ville drive Fyns billigste skole. Det er valgkamp nu, så de lokale politikkere burde jo vælte over sig selv med løfter om at ville tilføre flere penge til skoleområdet.

Kvalitet koster penge, og vi kan ikke spare os til en bedre skole. Vi skylder vores børn en anden og mere langsigtet strategi. Kommunalpolitikkerne er nødt til at finde nogle holdbare svar på, hvordan fremtidens skole skal se ud - og det er ikke bare, at lærerne skal undervise i flere timer.

Vi vil på det kraftigste opfordre til, at politikkerne benytter den kommunale valgkamp til at give os nogle af svarerne på, hvordan vi skal løse de strukturelle udfordringer i forhold til folkeskolen. Så kære politikere, kom op af jeres skyttegrav, og glem nu ikke skoledebatten her i valgkampen.

Valgkamp. Glem ikke skoledebatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce