Udvikling. - Vi konservative har altid hjulpet de svageste


Udvikling. - Vi konservative har altid hjulpet de svageste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Formanden for Borgerlisten, den tidligere socialdemokrat, Palle Andersen postulerer, at De Konservative ikke tidligere har interesseret sig for "varme hænder". Deri tager han fejl. Lige siden Det Konservative Folkeparti blev stiftet for mere end 100 år siden, har det været en helt grundlæggende del af partiets politik at tage sig af de svageste i samfundet, og det gælder stadig. Og da de tidligere kommunalbestyrelser i Faaborg-Midtfyn har nedbragt antallet af "varme hænder" med 281, har vi "flere varme hænder" øverst på vores valgprogram.

Ligesom Borgerlisten ønsker vi naturligvis udvikling på slagterigrunden, men i modsætning til alle andre, vil vi have Danish Crown til at rydde grunden, og det er de villige til. Flertallet i kommunalbestyrelsen, inklusive Borgerlisten, vil bevare tre bygninger, men Palle Andersen skriver dog, at man måske senere vil nedrive Tulipbygningen. Til orientering koster en sådan øvelse mere end de to millioner kroner, som kommunen har fået i kompensation fra Danish Crown for at lade de tre bygninger stå. Det er den spillen hasard med borgernes penge, som vi vil undgå.

En ryddet og oprenset grund, så kan vi med diverse interessenter diskutere, hvad den skal bruges til.

I øvrigt har vi stor erfaring med udvikling. Da jeg blev ansat som direktør på Lactosan, var det en lille virksomhed. Da jeg gik på pension 26 år senere, var det årlige overskud større end den oprindelige omsætning. Vi havde en ny og højteknologisk fabrik og datterselskaber i Storbritannien, Japan, Uruguay, Rusland og Kina. Og vi havde flerdoblet arbejdsstyrken. En rigtig god arbejdsplads uden problemer mellem ansatte og ledelse. Så vidt jeg ved, stammer Palle Andersens erhvervserfaring fra postvæsenet. Lutter afvikling, dårligere service og store underskud.

Så vidt jeg ved, stammer Palle Andersens erhvervserfaring fra postvæsenet. Lutter afvikling, dårligere service og store underskud.
Søren Clemmensen, spidskandidat for De Konservative

Udvikling. - Vi konservative har altid hjulpet de svageste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce