Tak for et konstruktivt borgermøde


Tak for et konstruktivt borgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jimmy Steen Eriksen, byrådskandidat for Liberal Alliance, Solbakken 27, Aarup
Billede
Lokaldebat. 

Tak til Assens kommune, byrådsmedlemmer og ikke mindst borgere i Aarup for et konstruktivt borgermøde på Industrien Aarup.

Vækst og udvikling for Aarup og omegn var på dagsordenen med et stort fokus på bosætning, et attraktivt handelsliv, aktivt kultur- og fritidsliv, en velfungerende skole (med en ordentligt etableret skolegård), samt attraktive byggegrunde.

Men ikke mindst en klar skolevision for hele kommunen, en infrastruktur der binder områderne sammen, både for motoriserede og bløde trafikanter, herunder den nye rundkørsel ved Grønnemose, men også cykelstier fra oplandsbyerne til skole, fritidsaktiviteter og togstation i Aarup.

Assens Kommune skal være en attraktiv og konkurrencedygtig kommune at etablere og vækste sin virksomhed i.

Det udvikles bedst i et aktivt samarbejde med det etablerede erhvervsliv.

Assens skal aktivt forsætte med at øge befolkningstallet for at sikre virksomheders arbejdskraft og et skattegrundlag der sikrer en positiv balance mellem udgifter og indtægter.

 

Men også en skatte politik der gør at Assens er Syddanmarks billigste skatte kommune, så nye borgere med gode lønninger, ofte pendlere, vil til vælge Assens når de skal bosætte sig. Derved vil skatte grundlaget øges til gavn for byudvikling, infrastruktur, uddannelse, kernevelfærd og fritidsaktiviteter.

 

 

Tak for et konstruktivt borgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce