Spildevand: Uhørt høj stigning


Spildevand: Uhørt høj stigning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Evy Hejbjerg Nielsen Kildemaden 43 Brylle
Fredericia Spildevand Foto Michael Svenningsen
Lokaldebat. 

LOKALDEBAT

Det kan se ud som om der kommer en ordentlig stigning på vores spildevand i Assens Kommune, ca. det dobbelte af, hvad det koster bl.a. I Odense Kommune p.t. Og en stigning som absolut kan hive tæppet væk under alle dem, som frivillig eller ikke frivillig, har en indkomst og et rådighedsbeløb, hvor ca. 2000 kr. årligt ikke bare er et greb i "lommen", men et indgreb ift. et rimeligt eksistensgrundlag.

Først kommer bankerne, så forsikringsselskaberne, ja de stå i kø alle sammen, med stigninger inde og op til årsskiftet. Nu kommer så kommunen. Og hvorfor tror eller udtaler Dan Gørtz, at borgerne forstår godt en stigning på spildevandet? For normalt er det jo Venstre der siger, at pengene "ligger" bedst i borgernes lommer.

Men inden stigningen bliver vedtaget, vil jeg anbefale at man undersøger hvor mange medborgere i Assens Kommune, der ikke har fået eller får en indtægtsstigningr pga. deres livsstadie som bl.a. folkepensionist, ledig m.m. Og hvor er jeg dog efterhånden træt af, at alt handler om arbejdsgiverne og deres vilkår. Hvad med os borgere og vores vilkår, betyder vi ikke noget? Udover at vi er skatteborgere. Og så kan man godt glemme alt om nye bosætninger, her en stigning på de faste udgifter, som ikke er ubetydelig for den enkelte husstand.

Spildevand: Uhørt høj stigning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce