Skoler. I den perfekte verden


Skoler. I den perfekte verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Burde den enkle borgere kunne ytre sig på demokratisk vis og blive hørt. Om det er på Facebook, til borgermøder, byrådsmøder, offentlig medier, direkte møder på rådhuset, hvor vi som Tommerup Skoles støtteforening og styringsgruppe til et høringssvar, har påpeget og dokumenteret, at en bevarelse af de to overbygninger giver besparelser af penge, der er flere millioner merudgifter i den beslutning, der er vedtaget.

Vi har påpeget, at værst af alt vil en sammenlægning, som planen ser ud nu, ikke vil give pædagogiske udvikling for vores unge. Der er blevet påpeget, at det bliver uholdbare arbejdsforhold for vores fantastiske lærerstab. Eller måske rettere sagt mindre plads til spændende og pædagogiske udfoldelser for både elever og lærer.

Der er blevet påpeget, at der ikke er ønske om sammenlægningen af overbygningerne iblandt rigtige mange borgerne i vores fire byer Tommerup, Tommerup St., Verninge og Brylle.

I den perfekte verden ville vi blive hørt af de politikker, vi selv har valgt ind til at forvalte vores interesser. I den perfekte verden burde vi ikke få kastet i hovedet, at for at gøre en forskel skal man sidde i byrådet.

Der bliver gang på gang sået tvivl om motivet for, hvorfor en tilbagerulning af beslutningen om sammenlægningen af overbygningerne skulle være ønsket.

Håber inderligt, at de enkle borgere kan adskille skidt fra kanel. Vi er flere, der arbejder af et rent hjerte på, at en uholdbar og uansvarlig, både økonomisk og pædagogisk, politisk beslutning, som ikke gavner unge miljøet i vores byer, en beslutning, vi arbejder for, bliver ændret.

Skoler. I den perfekte verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce