Skoledebat: De "knudrede" politikere


Skoledebat: De "knudrede" politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: I et læserbrev skriver byrådsmedlem Poul Poulsen (R) i overskriften, at skoledebatten er en gordisk knude. Det er den på ingen måde.

Der skulle opnås besparelser ved langsigtede strukturelle tiltag. Der var vel ingen, der havde forestillet sig, at man ville lave strukturelle tiltag, og gøre det 15 millioner dyrere?

Det er ikke desto mindre, hvad der er sket i område øst.

Men Poul Poulsen har ganske ret i sin undren over, at et lille flertal bestående af Enhedslisten, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet beslutter at bryde et budgetforlig og belaste anlægsbudgettet unødvendigt - midt i en sparerunde - med en skrabet model for sammenlægning af overbygningerne, som næppe er langsigtet og tilmed bliver ikke mindre end minimum 15 millioner dyrere (eller måske 21 eller 28 millioner?).

Det er ikke en gordisk knude, bare politikerne havde fulgt deres eget oplæg.

For det giver ingen mening at lave langsigtede strukturelle tiltag, hvis det ikke medfører faglige, pædagogiske og økonomiske forbedringer. Men det er ikke for sent, for selvfølgelig skal beslutningen om flytning af overbygningen spoles tilbage.

Denne kortsigtede og økonomisk uholdbare opførsel skal stoppes, netop for børnenes tarv og de faglige og pædagogiske muligheder, der følger af en økonomisk ansvarlig politik.Det er ikke en gang nødvendigt, at igangsætte en ny proces i det kommende byråd, man skal bare følge det oprindelige oplæg, der var enighed om, og lade være med at begå løftebrud overfor vælgerne.

Skoledebat: De "knudrede" politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce