S-valg: Nye friske kræfter


S-valg: Nye friske kræfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Max Rasmussen og Kurt Bjørnø, formand og næstformand i Boligforeningen Holmegården
politik
Lokaldebat. 

Af Max Rasmussen, Nyborg, og Kurt Bjørnø, Refsvindinge:

Indlæg til støtte for Sonja Marie Jensen som ny spidskandidat for Socialdemokraterne i Nyborg Kommune.

Det er med stor tilfredshed, vi erfarer, at Sonja Marie Jensen stiller op som spidskandidat, og vi skal her tilkendegive vor fulde støtte. Vi har som parti brug for friske kræfter på posten efter det kedelige nederlag til Vibeke Ejlertsen og hendes tro følgesvend, Martin Stenmann.

Vi opfordrer til, at man ikke stiller spørgsmål til Sonja Marie Jensens unge alder, men fokuserer på hendes gåpåmod, hendes politiske indsigt og ikke mindst hendes ambitioner om at skabe en ny linje for vores parti i byrådet.

Vi kan da lige gøre opmærksom på, hvad der skete i Holbæk Kommune ved valget, hvor den socialdemokratiske 24-årige Kristina Hansen blev Danmarks yngste borgmester, og vi håber da at vores partikammerater i Nyborg også tør tage skridtet og støtte Sonja Marie Jensen trods hendes unge alder, så vi igen kan opleve en stærk opposition til Venstre. Det har vi manglet de sidste fire år.

Vi har gennem samtaler med Sonja Marie Jensen konstateret, at hendes indsigt i den kommunalpolitiske viden er stor, og vi anerkender hendes kvalifikationer til posten. Det være sig på børne- og skoleområdet, bosætning med flere almene boliger fremfor dyre private lejeboliger samt ældreområdet.

Til slut skal vi endnu engang opfordre vores socialdemokratiske partikolleger til at stemme på Sonja Marie Jensen som ny spidskandidat for socialdemokraterne i Nyborg ved næste kommunevalg.

S-valg: Nye friske kræfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce