Puljepenge: Vi gør en del


Puljepenge: Vi gør en del

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Charlotte Christiansen (S) causerer i et læserbrev over, at en række kommuner i landet - herunder Assens - har modtaget puljepenge.

Penge, forskellige regeringer har delt ud, fordi de ikke har gjort op med den skæve udligning i Danmark.

Charlotte skriver, at det er befolkningsudviklingen med en påstået faldende og aldrende befolkning, der er grunden. Tak for anledningen til at nævne, at vi i Assens har taget fat på at gøre vores økonomiske grundlag bedre.

Vi skal nemlig have endnu flere borgere hertil. Derfor er der projekteret store udstykninger af byggegrunde og afsat penge til byggeri. Alt imens dette tager fart, konstaterer vi, at befolkningstallet har været støt stigende siden 2014, og nu er 400 borgere

højere, end da det var lavest efter det store fald fra 2009 til 2014. Tilmed har borgerne i Assens Kommune Fyns tredje-laveste gennemsnitsalder, vi har Fyns næsthøjeste andel 0-5-årige, Fyns næsthøjeste andel 0-17-årige og en mærkbar stigning i nettotilflytning fra f.eks. Odense samt flere fødsler. Vi har Fyns højeste selskabsskatteindtægter, fordi vi har en masse sunde virksomheder og regionens højeste andel private arbejdspladser.

Så, Charlotte, vi gør en del, og det begynder at hjælpe. Vi håber, at det vil ske i bredt samarbejde i byrådet, så vi kan få et godt grundlag for at få endnu flere beskæftigede, der kan bidrage til, at indtægterne højnes.

Vi vil nemlig hellere skabe indtægter, før vi kan øge udgifterne. Vi har taget fat på flere fronter - vil i med?

Puljepenge: Vi gør en del

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce