Nyborg Slot. Borgprojekt er en mastodont


Nyborg Slot. Borgprojekt er en mastodont

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lif Thobo-Carlsen, Østerøvej 81, Nyborg
Billede
Lokaldebat. 

Åh, nej. I Guder. Hvad skuer mit øje? Hine formastelige, som har begået denne udåd, skal hænges ved højlys dag.

Mon ikke dette nogenlunde ville være ordlyden af, hvordan tidligere konger, regenter, andet godtfolk med flere ville have udtrykt det, hvis de havde været vidende om nutidens form for modernisering af vort gamle hæderkronede kongeslot samt dettes omgivelser. (FS Fyn d. 4.12.) Jeg er tilbøjelig til at tro, at de ville vende sig i deres grave i protest, men dette er ej muligt, da arkæologerne har gjort deres arbejde godt og grundigt!

Det undrer mig meget, at dette projekt overhovedet har sin gang på jord og har fundet accept i alle de mange instanser af højtuddannede folk, der har været involveret. Hallo, byrådspolitikere, ansvarlige ledere i diverse fonde, arkitekter med flere. Hvor er jeres kritiske sans, vågn op, inden det er for sent! Jeg hørte tidligere, at Rådhuset samt Slottet skulle kunne ses som en helhed, men som jeg nu kan vurdere, er det overhovedet ikke muligt at se Slottet fra området ved Rådhuset, med mindre man besidder et meget "gennemborende" blik.

Jeg kan ikke forestille mig, at dette mastodont byggeri er, hvad nyborgenserne har ønsket og forestillet sig.

Derfor er det meget glædeligt, at der er indkaldt til borgermøde den 16. januar. Jeg sætter min lid til, at nogle klartseende mennesker med alm. "common sense" vil gøre deres indflydelse gældende og få stoppet dette vanvittige og især skæmmende projekt. Alle de penge, der er kastet efter projekt "Nyborg Slot" må kunne anvendes bedre.

Nyborg Slot. Borgprojekt er en mastodont

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce