Ny sø. Facts på bordet


Ny sø. Facts på bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Marianne Voldsgaard fik 31-03-2017 en landzonetilladelse af Assens Kommune, som gav hende lov til at anlægge en sø. Hele projektet måtte højest tage 3 uger bl.a. af hensyn til naturen og naboerne.

Alle bestemmelser i tilladelsen er blevet overtrådte og der er slet ikke taget hensyn til naboerne og navnligt ikke til naturen.

De første maskiner blev stildet op på marken 11-05-17 og projektet er ikke afsluttet endnu 17-12-17.

Det værste problem pt., er, at Solevadvej med rabatter, fra gravestedet til kommunegrænsen og Voldsgaard, er blevet overbelastet af de mange store lastbiler, der har transporteret sten og grus til byggerier på Fyn.

Beboerne på Solevadvej har været grænseløst tålmodige, selvom projektet åbenlyst er kørt helt af sporet nu på ottende måned.

Efter vor mening, skyldes det først og fremmest et meget svagt tilsyn fra Assens kommune. I oktober blev projektet stoppet af Regionen som følge af ulovlig råstofindvinding. Tilsynet blev trukket rundt ved næsen af lodsejeren, hvilket bevirkede at "søen" blev erklæret for godkendt 30-11-17.

Aktindsigt og avisindslag viser, at talsmanden for projektet, bruger meget fantasifulde undskyldninger og beskyldninger for at forklare udskydelserne og overskridelserne i det famøse projekt.

Vi beboere langs Solevadvej, ser frem til en snarlig færdiggørelse af hele miljøprojektet.

Vi slutter med ønsket om, at alle må have en glædelig jul og et godt og fredfyldt nytår, hvor beboerne langs Solevadvej igen kan føle sig trygge. (forkortet af red.)

Ny sø. Facts på bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce