Mærkeligt, at Weiss gik imod bycenter
Af: Regitze Tilma, borgmesterkandidat for Venstre, Cathrinebjergvej 7, Middelfart

Morten Weiss-Petersen, tak for din deltagelse i debatten om kommunal kernevelfærd, det glæder mig, at de konservative også tænker, at kerneopgaverne er vigtige, og at bosætning er værd at investere i. Morten Weiss misser dog min pointe.

For når Middelfart Kommune i årene 2011-2016 har en nettotilflytning på -138 personer (uden flygtninge), så er der behov for ikke blot at tiltrække, men også at beholde de borgere, der allerede bor her. Og det gøres blandt andet ved at prioritere kerneopgaverne.

Venstre vil samtidig gerne se på, hvordan kommende og nuværende projekter kan drives mere effektivt. Det kræver en større bevidsthed om de store projekters langsigtede vedligeholdelses- og driftsbudget, end vi har nu, og en debat om, hvordan vi bruger pengene, der kunne gå til kerneopgaverne.

Det kan under mig, at Morten Weiss har så meget fokus på de store projekter, at han sammenligner dem med Guggenheim i Bilbao, når han grundlæggende var i mod at bygge et nyt bycenter. Hvis vi fortsætter med en anlægsdagsorden uden at have øje for kvaliteten i kerneopgaverne, så ligger vi, som vi selv har redt.

Mere om emnet

Se alle
5
Debat: Regitze Tilma tager fejl

Debat: Regitze Tilma tager fejl