Lokaldebat: Stop nu jeres tårer og urene vrede, Konservative
Af: Leo Mathis Berry, Skolevej 5, Broby

Al respekt for indsatsen - Andreas Møller fandt den indre aktivist frem og har været den, som råbte højest i kampen for bl.a. Svendborg Sygehus og akutbilen. Og undervejs modtog de Konservative hyldest og opnåede en sum af rygstøtter.

Men den konservative kandidat brød konstant ud af flokken og gik imod kollegerne i kommunalbestyrelsen - koste hvad det ville - og det ser ud til at fortsætte i partiet.

Når en forarget politisk fader gjalder "følelsesporno", er der god grund til at se kritisk på motivationen, med mindre der ikke er meget indhold ud over at tænde følelser henad "det er vel nok synd for staklen - min søn". Og det er jo nærmest komisk/tragisk at se, hvordan moralsk forargelse søger at påtage sig et skin af balance ved at skælde journalisten ud - der på sagligt vis beskrev Andreas Møller med både ris og ros, samt belyste de seneste fire års tomhed i politisk tæft.

Både medier, politiske kolleger og samfundsdebattører har for længe siden gennemskuet udstillingen af den konservative frelsende reality-Messias. I ligger bare desværre, som I selv har redt. Men når I vågner op, så ville det klæde de Konservative at finde "det rene arbejdstøj" frem.

Mere om emnet

Se alle
1
Lokaldebat: Sympati for Andreas Møller i lange baner

Lokaldebat: Sympati for Andreas Møller i lange baner

1
Akutbilsforkæmper har droppet K-opstilling

Akutbilsforkæmper har droppet K-opstilling

2
Debat: Perfidt personangreb

Debat: Perfidt personangreb